Partnerkedvezmények vendégeink számára

 

Vendégeink számára biztosított partnerkedvezmények: 

A kedvezményeket a vendégházunkban foglaló, bejelentkezett vendégeink vehetik igénybe. A kedvezmények igénybevételének száma nincs korlátozva, bármelyik, akár mindegyik felhasználható. A kedvezményre jogosító (ingyenes) kártyák névre szólóak, az érkezést követően kerülnek átadásra. 

 

 

Étkezés:
Patkó Vendéglő (200m) -15%ingyenes házhoz szállítás kérhető

Monostor Falatozó -10%
Bagolyvár Étterem és Galéria (1000m) -10%
Marietta Pizzéria, Étterem (500m) – 10%

 Édesség:
PEPE Cukrászda 
Aranykoszorús cukrászmesterek termékei-10% , ingyenes házhoz szállítás kérhető

 

Bakony-Balaton kártya:

Vendégeink 30% kedvezménnyel vehetik igénybe a Forest Hills Golf & Country Club golf-szolgáltatásait,
és 15% kedvezményt kapnak a biohotel éttermének a’la carte étlap és itallap áraibólA Forest Hills Golf Course egy egyedi kialakítású golfpálya Európában. 9 Green és 4 db Tee található minden lyuknál.A pálya 6200 méter hosszú,és mindössze 27 hold földből épült. Minden lyuknál 4 tee található, ezeket a különböző szögből lehet játszani.Pro, Férfi, Női és Senior elütők közül válogathatnak, a kedves golfozni vágyok!Miért nem jön el és próbálja ki a piros (első 9) és kék (hátsó 9) pályánkat a Forest Hillsben?

 

 

Vendégeink 15 % kedvezménnyel használhatják Hotel Szarvaskút *** *- Zirc wellness részlegét,
és  50 % kedvezménnyel vehetik igénybe a  hotel wellness szolgáltatásait – bejelentkezés szükséges!
(úszómedence, hidromasszázs, gyerekmedence, finn-szauna, fittness terem, gőzkabin, masszázsok, arc-kezelések, spa rituálék).Emellett – vagy ettől függetlenül – ajánljuk a hotel Kemencés éttermét, ahol vendégeink15 % kedvezményt kapnak az éttermi szolgáltatásokból. 

 

 

Zirci Ciszterci Apátság és Látogatóközpont – Zirc

12017638_920820907954343_4825582256975019367_oNem járhatunk a Bakony fővárosában úgy, hogy az apátság monumentális épülete ne állítana meg bennünket! S ha megálltunk, be is kell térnünk e gyönyörű, barokk épületbe, amely számos kincset rejteget és tár a neki figyelmet szentelő látogató elé. Ne habozzunk hát, lépjünk be e jeles szentélybe, ismerjük meg annak sokszínű gazdagságát, élvezzük a templom s a műemlékkönyvtár páratlanul impozáns látványát!Kedvezmény: 15% a belépőjegy árából

 

Zirci Ciszterci Arborétum -Zirc

A Magas-Bakony fővárosában természeti környezetben, koncentrált gyűjteményben csodálhatjuk meg a környező tájra jellemző faunát. Azarborétumban, annak termőhelyi adottságai és mikroklímája révén jellegzetes tájképi kertet láthatunk, illetve megismerkedhetünk a Bakony természetes fa- és cserjefajaival, valamint azok változataival.Kedvezmény: 15% a belépőjegy árából

 

Veszprém ZOO

A Veszprémi Állatkert különleges természeti adottságai mellett látogatóbarát fejlesztéseiről is híres. A Fejes-völgyben olyan különlegességekkel is találkozhatnak a látogatók, mint a dzseláda páviáncsapat, vagy az elbűvölő kis panda pár. A két csapattól hangos Csimpánzvilág, a zsiráfokat, orrszarvúak, zebrákat, struccokat bemutató hatalmas Afrika szavanna kifutó és a Kölyökdzsungel mellett a gyerkőcök új kedvence a fákra erősített, 30 akadályból álló kalandpark.Kedvezmény:1-2 személy – 1 kupon
3-4 személy – 2 kupon
4-5 személy – 3 kupon
6-7 személy – 4 kupon
8-9 személy – 5 kupon stb.(1 kupon = 600 HUF)

 

Herendi Porcelánmanufaktúra Porcelanium Látogatóközpont – Herend

Zirctől 25 km-re található Herend, a világhírű Porcelánmanufaktúrának otthont adó kisváros, melynek fő attrakciója az impozáns Porcelanium Látogatóközpont, ahol a látogatók szórakozva, ám mégis mélységeiben ismerhetik meg a világhírű luxusporcelán készítésének hátterét. Az épület falai között Minimanufaktúra, Múzeum, étterem és kávéház, valamint márkabolt várja az egyik leghíresebb Hungaricumunk után érdeklődőket.Kedvezmény: 50 % kedvezmény a Minimanufaktúra és Múzeum együttes meglátogatására szóló – teljes árú felnőtt, diák, nyugdíjas, és családi jegyeiből.

 

 

kartya_330px

INGYENESEN biztosítjuk a kedvezmények igénybevételéhez szükséges Bakony-Balaton kártyát, és a vendégház saját kuponjait, melyekkel további kedvezmények közül is válogathatnak – s igénybe is vehetnek közülük bármennyit, akár az összeset.

A Bakony-Balaton kártya a Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. és Zirc Városi Önkormányzatának együttműködése által vehető igénybe. Az esetleges reklamációkért vendégházunk nem vállal felelősséget.

További,  igénybe vehető kedvezményeket megtekintheti itt: Amberg-Bakony-Balaton

 

Áraink megtalálhatók itt: Részletes árajánlat

 

Kapcsolat:

info@ambergvendeghaz.hu

Tel.: +36 30 617 72 84

 

sok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.