Eldöntötte? Segítünk csomagolni!

.

.

Vendégházunkat igyekeztünk úgy berendezni, felszerelni, hogy a nálunk megszállóknak a csomagolásnál  leginkább a nélkülözhetetlen, személyes holmijaikra  kelljen koncentrálni.

Hálószoba:

gyertyák

Azt gondoljuk, hogy környezetünk nagyban befolyásolja hangulatunkat, ezért igyekeztünk a színeket, a dekorációkat és a kiegészítőket úgy válogatni, hogy azokat méltán tükrözzék a Bakonyra használt “természet, romantika és nyugalom” jelzőket.

Domináns színeink

– a fehér, a Fény, a tisztaság, a tökéletesség, az egyszerűség jelképe, a béke és a jóakarat kifejezője

– a zöld, mely csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, harmóniateremtő és roboráló erővel rendelkezik

– a barna, mely a föld színe, a gondoskodás, a termékenység, és a szorgalom üzenetével

– és a narancs árnyalatai, az öröm színe, mely elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy szabadságra és mozgásra ösztönözzön bennünket.

A dekorációk elkészítésénél, kiválasztásánál  természetes alapanyagokat használatára törekedtünk.

A romantikus hangulat elengedhetetlen kelléke a gyertya.  Vendégházunkban számtalan formában és helyen megtalálja, natúr és illatos formában egyaránt. Intenzívebb illatok eléréséhez a füstölőket ajánljuk.

A kikapcsolódáshoz a hálószobában elhelyezett könyvek és a televízió is rendelkezésre állnak.

Az I. és II. apartmanokban egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat,  a III.-ban pedig egy franciaágyat helyeztünk el. Vendégeink számára ágyneműt, plédeket  és törölközőt biztosítunk. 

Konyha, étkező:

konyha

– Reggeli kávéval, vagy teával szeretné párját meglepni?
– E
setleg a megszokott ízekkel szeretne kedveskedni családjának?
– Vagy bár fontosnak tartja a közös vacsorát, de egyáltalán nem szeretne időt szánni a főzésre?
Nincs szükség az apró üvegcsékbe csomagolásra ahhoz, hogy az ébredés után hozzájussanak az ébresztő italhoz. Ha a reggeli kávé, vagy egy aromás, gőzölgő friss tea lenne kedvére, válasszon bátran. Kikészítettük az asztalra.

(A reggel vízbe helyezett friss menta, citromfű vagy bodza  -cukorral, citrommal keverve-   délutánra  enyhe szörppé érik. Üdítő élményt nyújt.)

A reggeli, ebéd, vacsora elkészítéséhez, tálalásához és elfogyasztásához szükséges felszereléseket megtalálja a konyhában. Konyháink konyhapultjába beépített villany-tűzhely ad lehetőséget a főzésre, hűtőszekrény a tárolásra.
Emellett biztosítjuk a száraz fűszereket (só, bors, porpaprika, erős paprika),  a teraszon pedig  a friss zöld-fűszerek (snidling, petrezselyem, rozmaring, menta, citromfű, tárkony) közül válogathat ízlése szerint.

Egyáltalán nincs kedve főzicskézniMegértjük.  Három étteremmel és egy cukrászdával állunk kapcsolatban, melyek amellett, hogy egy könnyű sétával elérhetők,  10 és 15% kedvezményt is nyújtanak vendégeinknek. De ha túl fáradt lenne a sétához, partnereink ingyen házhoz szállítják a megrendelt ételt. 

A vendégházban elhelyezett gyertyákkal még különlegesebbé teheti az étkezések hangulatát!

A babák számára etetőszéket (Antilop-Ikea) biztosítunk.

Mikrohullámú sütőt egyik apartmanban sem helyeztünk el, és engedelmükkel nem is szeretnénk. Tudjuk, hogy gyors és praktikus lenne de…
… engedjék meg, hogy nyugodt lelkiismerettel lássuk Önöket vendégül, s ezalatt a pár nálunk töltött napon ne kelljen olyant nélkülözhető dolgot adnunk, amiről úgy gondoljuk, hogy ártalmas lehet…
(http://www.hazipatika.com)

Az étel melegítésére a kétlapos elektromos tűzhelyünk áll rendelkezésükre ( és folyamatban van mini grill beszerzése is, mellyel a sütés/melegítés lehetőségét kívánjuk biztosítani).

Fürdőszoba:

fürdő
Bizony jólesik a hosszú nap után egy forró zuhany. A táskában viszont a törölköző foglalja el a legnagyobb helyet. Ha nem ragaszkodik a sajátjához, hagyja otthon.  Minden vendégünknek biztosítjuk a törölközőt. A fürdőszobában talál kézmosó folyékony szappant és hajszárítót is.

A Házirend itt olvasható.

A vendégházban csak a vendégház által elhelyezett fogyasztókat lehet használni. A vendégek saját fogyasztókat abban az esetben használhatnak, ha abba a tulajdonos előzetesen beleegyezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.