Vendégeink szerint

.

Vendégeink véleménye:

Nem volt csalódás, sőt! Azt kaptuk, amit olvastunk és láttunk. Kedves, rugalmas Házigazda, aki tényleg a vendégért, és a jó élményért dolgozik. Köszönjük az itt töltött időt, emlékezetes marad! 🙂” 
Magyarország
.
Szép,rendezett környezet,a házban minden volt amire szükség lehet.A szállásadó hölgy Eszter nagyon segítőkész,kedves,és mindenre figyel.A környéken sok a látnivaló, visszatérő vendégek leszünk,ez nem kérdés.
Dunaújváros
.

A szállás szuper volt, már régebben kinéztük, hogy ide bizony el kell egyszer jönni, és egyáltalán nem bántuk meg! Kellemes nyugodt környezet, a szoba hangulatos és mindennel feszerelt, ami kell egy kis kikapcsolódáshoz. A vendéglátó nagyon kedves és segítõkész, jót bezélgettünk. Összességében szuper volt minden!!
 Kecskemét
.

 

🙂 ajánlom jó szívvel mindenkinek az Amberg Vendégházat Zircen! Mesés!  🙂 A természet, a csodálatos épület, és a legjobb arc szállásadó! 🙂.

Budapest – Rigó, a mesemondó

.

Csodálatos évfordulós hosszú hétvégét töltöttünk itt. Az időjárás megtréfált minket, de ezzel együtt felejthetetlen élményt szereztünk. Ez volt az első hely, ahol a párom azt mondta: Olyan jó itt, nincs kedvem hazamenni! 😊

 Sásdi Viktória

.

Fantasztikus hely a Magas-Bakony közepén! A ház hangulata, kényelme, az apró részletekben is megjelenő figyelmesség, a tisztaság, mind-mind olyan harmóniát teremtett, amitől teljesen feltöltődtem! A Vendéglátó vendégszeretete nagyon jól esett. Köszönöm!

Győr

.

Nagyon kellemes az apartman és a terasz mellett csörgedező patak. A szállás jól fel van szerelve és a fűtés is megfelelő volt. A tulajdonos nagyon kedves és rugalmas. 🙂

Budapest

.

“Ilyen kedves és figyelmes vendéglátóval még nem találkoztunk. A szállás gyönyörű, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen!

Szombathely

.

Csodás környezet, könnyen megközelíthető apartman, rugalmas szállásadó, csupa pozitív élmény.

Budapest

.
Kedves Eszter!

Kissé megkésve – a ki-ki hazaérvés utáni, ránk rontó dolgok miatt, csak most teljesítjük az ígéretünket: rögtön mennek is a képek, amiről beszéltünk, meg még pár, ha belefér gépem kapacitásába (öreg évjárat, mint én). Őszintén szólva, nemigen voltunk még olyan helyen, ahol egy patak csörgedezik éjjel-nappal a hónunk alatt, és azt szeretnénk majd nyáron kipróbálni, hogy a teraszon alszunk el a padon a háromszögletű teraszon, ami szívünk csücske lett! 
Nagyon klassz az egész (archaikusan kifejezve) – mármint, a klassz szó, meg a ház. Szerettünk ott lenni, és visszavágyunk, és megyünk is, de majd csak nyáron. Ja! Jaj! Eltörtem egy tányért, mert…, mert elbénáztam. Legközelebb viszünk kettőt. A fiúknak semmi keresnivalója  a konyhában, egyébként, csak törnek és zúznak “A lányokkal jól megvagyunk/a konyhában rájuk hagyunk mindent (Illés: Kégli dal)
Mindent összevetve 5*!!! Ki lehet tenni bárhová!

Mennek a képek, a nyári találkozásig meg köszönjük, öleljük:     Ági, Géza

.

Kedves, rugalmas, segítőkész szállásadó. Nagyon szép környezet, otthonosan berendezett apartman. Reggel a nyitott teraszajtón át beszűrődő patakcsobogás. Ha tehetjük, még visszatérünk.

“Szép környezet, jó elrendezésű helységek, ízléses berendezés. A szállásadó nagyon kedves, figyelmes, rugalmas.

Budapest
.

Nagyon barátságos, igényesen felújított szálláshely, ahol a régi idők stílusát tudatosan ötvözték modern ötletekkel, ami egy rendkívül nyugodt és különleges hellyé teszi. A szállásadó nagyon kedves, teljes mértékben meg voltunk elégedve. Minden piheni vágyónak csak ajánlani tudom!

Székesfehérvár
.

Mintha csak otthon lettünk volna 🙂 Ami a leginkább tetszett a házban (azonkívül, hogy rendkívül jó az elhelyezkedése, gyönyörűen felújított és barátságosan, kényelmesen berendezett, jól felszerelt lakrészei vannak), hogy minden részlete azt tükrözi, hogy a szállásadó szeretettel rendezte be és azt szeretné, ha vendégei tényleg otthonosan éreznék ott magukat.”

Budapest

.

“Kedves Eszter! Párom és a saját nevemben szeretném megköszönni ezt az egészen különleges vendégszeretettel megspékelt 3 napot, amit a vendégházban tölthettünk, nagyszerűen éreztük magunkat 🙂 A sok segítséget és ajánlást úgyszintén! Valószínű, nem utoljára találkoztunk! További sikeres vendéglátást és jó egészséget kívánunk!”

Budapest

 

“Nagyon szépen fölújított, régi ház hangulatos környezettel (szépen karbantartott kert, kis patak közvetlenül a ház mellett), ötletes kiegészítőkkel az apartmanokban, kedves és készséges tulajdonossal.”

Budapest

 

 “A kiváló hangulatot fokozta a tulajdonos “mindent a vendégekért” mentalitása és ez minden tettében érvényesült.”

Bicska

 

“Nagyon igényes, a legapróbb részletekre is figyelő vendéglátás egy gyönyörűen felújított, otthonos vendégházban.”

Budapest

 

“Imádtunk ott lenni:)”

Kozármisleny

 

“Finom volt a behűtött dinnye, mert nagyon meleg volt. Éjszaka hűvös volt az apartmanban, pedig napközben nagyon meleg volt kint.”

Székesfehérvár

 

“Kedves, figyelmes, segítőkész tulajdonos, Családias környezet, vendégszeretet.”

Budapest

 

“Nagyon igényes, a legapróbb részletekre is figyelő vendéglátás egy gyönyörűen felújított, otthonos vendégházban.”

Budapest

 

“Nagyon jól éreztük magunkat, a szoba rendkívül ízlésesen be volt rendezve, és minden volt benne, amire csak szükségünk volt. Mintha otthon lettünk volna! Díjaztuk az olyan kedves apróságokat, mint a gyereksarok mesekönyvekkel, és a romantikus gyertyák. A tulajdonos nagyon segítőkész, mindent megtett, hogy kellemesen teljen nekünk ez a pár nap. Szeretettel ajánljuk mindenkinek a vendégházat!”

Kovács Gábor

 

“Nagyon szép volt a szobánk, különös tekintettel a szezonális dekorációra. Szállásadónk kedves volt és segítőkész, ajánlott kirándulási lehetőségeket és vendéglátóhelyeket is a környéken.”

Weil György

 

“A kis apartman nagyon tetszett nekünk a sok gyertyával és a füstölővel. Hangulatos volt a kis patak a kerti terasz mellett és a sok fa kerti berendezés. Örültünk a kedvezmény kuponoknak, amit a szállásadónk extraként adott a szálláshoz. Ő nagyon segítőkész volt és alkalmazkodott hozzánk.”

 

“Gyönyörűen felújított értékeit őrző parasztház ami minden mai igényt kielégít! Családbarát. Nem csak a szállás hanem a szállásadó is 🙂 Köszönjük”

Neumann Adrienn

 

“5 csillagos hely, a maga kis nyugodt, családias, elvonulós hangulatával… bármilyen korosztály így érezheti magát… a nyugalom szigete! :)”

Kisfalud

 

“A tulajdonos nagyon kedves és segítőkész volt. A szálláshely nagyon hangulatos, az udvaron tűzrakó, bográcsozási lehetőség. A szobához tartozó terasz mögött csordogáló patak hangjára jól lehet pihenni. :)”

Budapest

 

„A szállásadó nagyon kedves és közvetlen. A szállás igényesen van berendezve, csendes környezetben található, minden adott a kikapcsolódáshoz. Mi nagyon jól éreztük magunkat, bármikor szívesen visszatérnénk a családdal.”

Karcag

 

“Gyönyörű felújított parasztház szép kerttel. Segítőkész személyzet, Zárható belső parkolás. Csendes kikapcsolódásra tökéletes.”

Kiss Gusztáv

 

“Igényes, szép, kedves.”

Budapest

 

“Kedves a tulajdonos, minden az ajánlatnak megfelelően zajlott, korrekt ügyintézés, rugalmasság.”

Budapest

 

“Olyan helyen a legjobb megszállni, ahol az az ember az az érzése, hogy a tulajdonos olyan igényességgel újította fel, rendezte be, mintha saját maga szeretne benne lakni. Ez ilyen. Nemcsak funkcionálisan tökéletes, hanem már-már lakberendezési ötleteket is el lehet lesni. A vendégszeretetről pedig mindent elmond, hogy a kötelezőn felül friss gyümölcs, fűszernövények, gyümölcslé, tea, kávé, só, cukor várt minket

László Róbert

 

“Kedves, segítőkész, rugalmas szállásadó. Szép állapotú apartman, közel a városközponthoz. Parkolási lehetőséggel az udvarban. Mintha egy jó ismerősnél szálltunk volna meg.”

Budapest

 

 sok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.